ACTUEEL
laatste nieuws
....................
VITANESS
POMMETJE  THEATER
AGENDA  THEATER
Techniek theater
Ruimte gebruiken?
Fotoalbum
Muzikanten
TT Hallen 8/9 april
Tineke Schouten
VRIJWILLIGERS
....................
GALERIE POMMONA
Atelierroute 2014
Project Vreemde eend
Veiling 11-11- '11
....................
LIJSTENMAKERIJ
....................
TEDJA  DUYVESTEIJN
Fotoalbum
Activiteiten
....................
KUNST EN THERAPIE
Therapie actueel
Exposanten
Openingstijden
Zo vindt u ons
Contactformulier

 

VITANESS

Gezondzijn en Welbevinden

Vakantieweek/ websitetekst en nieuwsbrief

 

In Drenthe vlakbij de Helende Tuin in Schoonloo ligt het dorpje Gasselternijveen.
Dit dorpje en de Helende Tuin in Schoonloo liggen vlak bij elkaar en vormen samen een prachtig decor om een fijne en unieke vakantie retraite week met als thema
Zelfhelend Vermogen te kunnen beleven.

We verblijven in Galerie Pommona van kunstenares Tedja Duyvesteijn in Gasselternijveen. We mogen vrij en naar hartelust gebruik maken van een prachtige grote boerderij met veel verschillende ruimtes, een grote eetkamer, grote kamers, keukens, serres, slaapruimtes, een atelier, een werkplaats, een theater, douches en toiletten. Aan de boerderij ligt 250 hectare boerenbos, een wilde kruidenwandelpad, een prachtig watertje, waar ’s avonds de reetjes komen drinken. Verblijf in Pommona, de natuur, zwemmen in de nabije waterplassen, de aangeboden activiteiten, heerlijk verzorgd worden, verkeren in goed gezelschap en vertoeven in de Helende Tuin........... ideale omstandigheden om tot jezelf te komen.

 

Programma van dag tot dag

Op maandag 17 augustus tussen 11 en 12 u is de aankomst bij Pommona, Hoofdstraat 58 in Gasselternijveen (www.pommona.nl). Daar zoeken we in de diverse slaapkamers ons een slaapplaats, deze kan ook in je eigen tent zijn, er is ruimte genoeg om een tent of vouwwagen neer te zetten. Wanneer iedereen zijn plaatsje (zelf slaapzak, onderlaken en kussen meenemen) in huis of tent gevonden heeft volgt het middagprogramma. We lunchen, maken nader kennis met elkaar, verkennen de ruimtes en starten de eerste activiteiten met aansluitend diner.

 Van dinsdag tot en met vrijdag is er steeds een ochtendprogramma in de ruimtes van Pommona en/of buiten. De volgende activiteiten bieden we graag aan: bezigheden in de Helende Tuin, intuïtief kleien met Tedja, een wildpluk wandeling met Leah (www.bloemenpad.nl), met toneelkleding en accessoires theater maken, wandelingen, stiltemomenten, muziek maken met elkaar. Er is een piano, gitaren, djembé’s en nog meer instrumenten. Je kunt ook je eigen muziekinstrument en/of muziek meenemen.

Uiteraard wordt er ook tijd vrijgemaakt voor reflectie, uitwisselen en ervaren, met als thema jouw Zelfhelend Vermogen.

 

De Helende Tuin en het verblijven in Pommona zal op zich al heel erg Helend zijn. Er is een programma, ook veel vrijheid en per programma onderdeel de vrije keuze of je mee wilt doen of liever iets voor jezelf en/of met anderen wilt ondernemen.
Je kunt ook erop uit gaan en een van de vele recreatieve mogelijkheden in de omgeving verkennen. Vitaness eigen…. veel zal organisch ontstaan.

 

De avondmaaltijden zijn steeds om 18.30 u bij Pommona. Alle maaltijden –ontbijt, lunch, diner- worden verzorgd door onze kok en zijn vegetarisch, zoveel mogelijk biologisch en ongetwijfeld superlekker!

 

Vrijdag 21 augustus sluiten we na de lunch de week met elkaar af en vervolgen  we vanaf 15u weer Zelfhelend en Vermogend J ons eigen unieke pad naar Huis!

 

Je betaalt voor deze vakantie retraite week inclusief programma, verblijf,  alle maaltijden de introductie prijs van  € 395,-. Als deelnemer aan de vakantieweek krijg je als je die nog niet hebt een VitaPas twv €10,- kado of voor VitaPashouders €10,- korting.

 

Wil je je aanmelden als deelnemer of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Els (link). Aanmelden kan tot uiterlijk 1 augustus 2015. 

Lees hier meer over de Helende Tuin.....

 

Meer weten over de Vitaness zie  www.vitaness.nl

 

 

Top